Tko sam ja?

Zovem se Brigita i ne tražim baš svoje mjesto pod suncem. Više kao, ravnotežu u kaosu.

Magistar povijesti sam, a uskoro (nadam se) i magistar bibliotekarstva. Neki kažu da sam se već trebala udat i imat barem dvoje djece 😀

Ovo je moj kreativni prostor gdje pišem o stvarima koje volim, čitam, mjestima koje posjećujem, hrani koju pokušavam pripremiti – nekad iz prvog a nekad iz 39. puta. 😀 Jednostavna sam i komplicirana istovremeno.  Perfekcionist – što govori i sama činjenica da sam ovaj mali dio teksta prepravila barem 70 puta u zadnjih pola sata. (Jer, žena sam.)

Što još morate znati o meni?

-Moja knjižnica broji 1000+ knjiga od kojih sam pročitala ugrubo 20 (što nastojim promijeniti pisanjem ovih recenzija jer se konačno tjeram da čitam sve te knjige koje kupujem. Nemam vremena – kažem ja sebi, dok si puštam 13. sezonu NCIS-a na laptopu.)

-Obožavam šalice – u svim oblicima, veličinama i bojama.

-Volim kupovati knjige, posebice one s lijepim koricama – makar to značilo da ću neku knjigu imati i po 2-3 puta na polici (ahhahahaha –  šta ću kad su lijepe i ne mogu si pomoći)

-U nekim stvarima sam k’o hrčak i skupljam svakakve gluposti – od šalica i knjiga, do markica, kaktusa, robe,  a o cipelama da ne pričamo, pa ćete često naići na hrpu objava o rasprodajama i stvarima s popustima (jače je od mene :D)

-Volim šminku i ruževe, iako se gotovo nikad ne našminkam (mislim da je razlog tome što se obično spremam za posao između pola 5 i 6 ujutro, pa se bojim da ću si oko iskopati ili nacrtati brkove). Budem sretna ako se uspijem počešljati ujutro prije posla 😀

-Ne volim bicikle. Užasno su mi neudobni i mrzim se voziti biciklom, iako volim one vintage modele s trešnjicama i u pastelnim bojama. Za ukras. Da se razumijemo. Ili kao stalak za biljke ispred kuće (dobra ideja, zapamti to kad budeš uređivala okućnicu za koji mjesec)

-Obožavam fotografiju i već odavno si želim profi aparat (kao štedim, ali redovito mi trebaju neke cipele ili je neka super knjiga 50 kn u pošti, ili slučajno prolazim pored nekog dućana s ogromnim rasprodajama -.-). Opsjednuta sam fotografiranjem i ja sam ona koju ćete uvijek naći kako s mobitelom fotka neko cvijeće ili neko drvo ili neku zgradu u prolazu pa ćete tako u portfoliu moći vidjeti neke od mojih fotki.

-Ne mogu nikamo bez ručnog sata. Imam ih preko nekoliko i obavezno moram imati jedan na ruci kad idem nekamo. Nema veze što imam mobitel, osjećam se izgubljeno ako nemam sat

Kad se sjetim još nečeg zanimljivog, vjerojatno ću nadopisati jer mi je za ovo trebalo točno 2 sata da napišem. Šalim se. Sat i 59 minuta.  😀