O blogu

Kako je nastao ovaj blog?

Odlučila sam pisati recenzije, odnosno osvrte na pročitane knjige. Moja privatna knjižnica sastoji se od 1000+ knjiga i ta brojka raste iz mjeseca u mjesec. Zašto? Stalno kupujem i mijenjam knjige, a ne uspijem pročitati ni pola naslova koji mi stignu na police. Ovo je moj način da samu sebe potaknem na čitanje svih silnih knjiga koje posjedujem.

I tako je nastao Pričajmo o knjigama. Osim osvrta, nastojat ću vas obavještavati o popustima i ponudama knjiga na koje naletim, ali to ću više objavljivati na instagramu i facebook stranici. Da, i tamo sam dostupna pod istim imenom.

Što se tiče ostalih objava, većinom će sve biti povezano s knjigama, na ovaj ili onaj način. Sve teme o kojima ću pisati i svi članci koji će biti objavljeni su isključivo plod mojeg rada i mojih istraživanja.

Želim napomenuti da mi je ovo isključivo hobi i da mi kao takvom treba vremena da nešto odradim. Dakle, nećete dobiti preporuku osim ako ja knjigu ne pročitam sama. Iz tog razloga sama odabirem naslove koje ću čitati i o kojima ću pisati.